Nájdeš nás aj na:

Tip na víkend

Wellness pre dvoch: najlepšie pobyty na jeseň a zimu už od 39€

Wellness pre dvoch: najlepšie pobyty na jeseň a zimu už od 39€

Chceš si vyvetrať hlavu v prírode, užiť trocha romantiky so svojou polovičkou alebo skrátka hľadáš pohodový víkend v horách s horúcim wellnessom? Vyskúšaj niektorý z našich akciových wellness pobytov. Vybrali sme aktuálne najlepšie ponuky na ubytovanie s raňajkami alebo polpenziou a rôznym doplňujúcim programom. Ceny začínajú už od 39€ na osobu! Využiť môžeš napríklad aj rekreačné poukazy od zamestnávateľa.

POZRI SI VŠETKY NAŠE POBYTY NA SLOVENSKU

Vy poviete wellness, my povieme Hotel Bešeňová***

Pobyt v hoteli Bešeňová priamo v srdci Liptova je top pobytom tejto ponuky. Nielen kvôli cene, ale aj možnostiam, ktoré ponúka. V cene pobytu máte aj raňajky a vstup do saunového a vodného sveta každý jedeň deň, ktorý v hoteli strávite.

Hotel je navyše vhodným východiskovým bodom pre lyžiarov aj milovníkov pešej turistiky, preto ak bude vonku pekne, rozhodne sa tam nemusíte nudiť. V hoteli si potom v rámci relaxu môžete zaplávať v jednom z množstva vonkajších a vnútorných bazénov s termálnou vodou alebo sa vyblázniť na tobogánoch v akvaparku alebo si doprajte dávku adrenalínu pri splavovaní či potápaní.

Vo Wellness & Spa centre zas môžete denne stráviť jednorázovo tri hodiny. Bešeňová môže byť zážitkom pre celú vašu rodinu.

POBYT V BEŠEŇOVEJ OD 89€

Škandinávska filozofia a slovenské hory – Eko-šport Resort Björnson

Hotel Björnson prináša nezabudnuteľný zážitok z ubytovania priamo v srdci strediska Jasná, Nízke Tatry. Vďaka zariadeniu v horskom štýle a použitím prírodných materiálov v každom kútiku priestorov sa budete v našom hoteli cítiť príjemne a uvoľnene. Po kompletnej rekonštrukcii hotela majú všetky izby vlastné kúpeľne a sociálne zariadenie.

Na izbách tiež nájdete TV a WiFi pripojenie. Užite si nádherný výhľad na okolitú prírodu a dokonalý relax. Fínska sauna, bio sauna, horúce exteriérové kade a oddychové miestnosti na Vás čakajú priamo uprostred lesa.POBYT V BJORNSONKE OD 79€

Hotel FIS so skvelou polohou a horúcim wellnessom

Chceš mať z okna výhľad na Štrbské pleso a štíty Vysokých Tatier? Chceš spojiť aktívny oddych v horách s osviežujúcim wellnessom? Chceš bývať priamo pri svahu, odkiaľ môžeš v lete vybehnúť najkrajšie kopce a v lete lyžovať s parádnym výhľadom? Tipujeme, že si na všetky otázky odpovedal áno a už len dopĺňame, že určite vyskúšaj horský hotel FIS*** priamo pri Štrbskom plese.

Spoznáš tak legendu, ktorá pamätá všetky športové podujatia Štrbského Plesa a vytvára jeho nezameniteľný obraz. Legendu, ktorá bola napríklad súčasťou aj nezabudnuteľného televízneho seriálu Spadla z oblakov!

POBYT V HOTELI FIS OD 39€

Pohodová dovolenka pre celú rodinu – Chalety v Jasnej

Ak hľadáte prvotriedny komfort, moderné vybavenie na úrovni a priestranné ubytovanie pre svoju rodinu či priateľov, lepšie miesto v Jasnej nenájdete. Chalety si užijete v lete počas svojich túr po Nízkych Tatrách, rovnako tak ako v zime v čase lyžovačky alebo na Silvestra.

Hosťom je k dispozícii lyžiareň, spoločenská miestnosť, in-house wellness s odpočivárňou, fínskou saunou a vonkajšou vírivkou, ktoré sú spoločné pre všetky apartmány v danom chalete.

V cene pobytu, ktorý absolvujete do konca septembra, máte navyše lístky na lanovku v stredisku Jasná. Dostať sa tak na Chopok alebo Ďumbier nebolo nikdy jednoduchšie.

POBYT V CHALETS JASNÁ OD 79€

Kúpanie s výhľadom – Grandhotel Praha****

Neprehliadnuteľný a legendárny. Grandhotel Praha jednoducho dotvára kolorit Tatranskej Lomnice. Známy je svojou secesnou architektúrou, výbornou tradičnou kuchyňou, ktorá hravo využíva lokálne produkty a tatranské bylinky a moderným wellness centrom, kde ožíva dlhoročná tradícia tatranského kúpeľníctva.

Najväčšou atrakciou Grandhotela Praha je vyhrievaný vonkajší bazén s výhľadom na štíty našich veľhôr. Dajte si pohár dobrého vína a užite si kúpeľ priamo pod hviezdami – jedinečný zážitok vo Vysokých Tatrách.

POBYT V GRANDHOTELI PRAHA OD 59€

Hotel Lomnica**** – jeden z najkrajších v Tatrách

Hotel Lomnica spája prvotriedne ubytovanie v nádhernom prostredí s vynikajúcimi službami, tradičnou gastronómiou a príležitosťami na oddych. Čakajú vás večery na terase s výhľadom na Lomnický Štít, relax vo wellness centre a ochutnávky skvelých vín.

Pobyt v Hoteli Lomnica bude pre vás jednoducho zážitkom. Hotel bol od nepamäti centrom kultúrneho života. Jeho unikátnosť preto aj dnes podčiarkujú nielen originály obrazov v jeho priestoroch, ale aj vlastná galéria. Spísali sme tiež 12 dôvodov, prečo je podľa nás hotel Lomnica hviezdou Tatier.

POBYT V LOMNICI OD 69€

Kúsok neba v Štiavnických Vrchoch – Hotel Salamandra

Uprostred Štiavnických vrchov, v blízkom dotyku s jedinečnými tajchami, ponúka hotel Salamandra zážitky pre rodiny s deťmi a po celý rok aktívny relax. Po celom dni plnom zážitkov načerpáte nové sily v niektorej z elegantných izieb. Hotel Salamandra je súčasťou väčšieho celku, rezortu, ku ktorému patria aj lyžiarsky svah, multifunkčné ihriská, infraštruktúra pre cyklistov, detské ihrisko a Hornohodrušský tajch.

Krásy prírody sa tu spájajú s bohatým dedičstvom našich predkov a s kvalitnými službami. Priamo pod rezortom Salamandra sa v zemi ukrýva bohatstvo v podobe zlata, striebra, ametystov a ojedinelého ,,holubníkovitého“ krištáľu kremeňa. Z tohto zdroja prýšti energia a živá voda do jedinečného Spa Banensium priamo v hoteli. Hostia majú k dispozícii bazén, vírivky, sauny a relaxačnú miestnosť.POBYT V SALAMANDRE OD 99€

Hotel Tri Studničky****: tam, kde sa kúpe v potoku a dezerty horia

Tri Studničky sú prvý Adult Friendly hotel v Jasnej. Čo to znamená? Znamená to to, že sa o druhej ráno nezobudíte na plač z vedľajšej izby, vo vírivke nenájdete plávať chrumky a na raňajky nebudú ani o deviatej vyjedené palacinky.

V 4* hoteli Tri Studničky v Demänovskej doline je každá izba zariadená úplne unikátne a podľa Feng Shui, budete sa tu cítiť ako v tom najútulnejšom horskom zrube. Pozrite sa na fotografiu nižšie!

Nové sily zase načerpáte v komornom boutique wellness centre. Čakajú na vás sauny, horská pláž, pre tých odvážnych aj osvieženie v horskom pôtočiku Demänovka, ako aj Zen procedúry so špičkovými odborníkmi.

POBYT V TROCH STUDNIČKÁCH OD 49€

Grand Hotel Kempinski*****: existuje ešte luxusnejšie ubytovanie?

Pripravia pre vás luxusné raňajky, rozmaznajú vás v Zion Spa Luxury a vaša izba bude absolútne unikátna. Vitajte v Grand Hoteli Kempinski, najluxusnejšom hoteli na Slovensku. Vaša tatranská dovolenka týmto pobytom naberie absolútne iný rozmer.

Objavte čaro oddychu v najluxusnejšom hoteli na Slovensku a nechajte sa inšpirovať krásou našich veľhôr. Ak vám výhľad nebude stačiť, stavte sa v Grand Restaurant – nájdete tu svetové delikatesy, ale napríklad aj tradičné slovenské bryndzové halušky. Vysoké Tatry sú miesto, ktoré si vás získa v každom ročnom období a leto/jeseň je skvelý čas na načerpanie nových síl!

Hotel Pošta**** – wellness v centre diania Nízkych Tatier

Jedinečná poloha len pár krokov od lanovky ponúka ideálne zázemie pre zimnú lyžovačku i letnú dovolenku v Centre Jasnej. Komorná atmosféra hotela v spojení s ľahkým avantgardným dizajnom a službami, ktoré prevyšujú štandard 4-hviezdičkového hotela, spravia vašu dovolenku v Jasnej výnimočnou. P

ošta je neodmysliteľnou súčasťou regiónu už od čias uvedenie do prevádzky prvej lanovej dráhy (1949). Veľkorysý priestor bývalej pošty v súčasnosti ožíva moderným dizajnom inšpirovaným krásou Nízkych Tatier a stáva sa z nej Hotel Pošta****.POBYT V HOTELI POŠTA OD 49€

Grandhotel Smokovec je luxus pre každého

Už počas cesty od Popradu sa budete cítiť ako na červenom koberci, keďže vás celý čas bude sprevádzať výhľad na Slavkovský štít pýšiaci sa rovno nad Smokovcami. A či už ste aktívnym turistom, alebo milujete horúci wellness a nádherné výhľady, Grandhotel Starý Smokovec je pre vás.

Wellness v Grandhoteli Smokovec je šitý na mieru horám a načerpaniu energie na všedné dni. Po turistike určite každý hosť ocení procedúru pre nohy, ktorá sa nachádza uprostred tohto raja pohody. Šesť kadí, ktoré striedajú ľadovú a teplú vodu podporí krvný obeh v nohách a relaxuje ich. Ďalej si vo wellness môžete dať terapiu morskou parou, rôzne druhy sauny a schladzovania v ľadovom bazéne či rovno vedrom studenej vody. Nechýba samozrejme vírivka a oddychová miestnosť, kde sa po náročnom dni dokonale uvoľníte a doprajete pokoj telu aj mysli.

POBYT V GRANDHOTELI SMOKOVEC OD 59€

Hotel, ktorý ťa chytí za srdiečko leží priamo na Chopku – Hotel Srdiečko

Horský hotel Srdiečko sa nachádza priamo na južnom lyžiarskom svahu Chopka v lyžiarskom stredisku Srdiečko. Ako už prvá veta napovedá, v zime je ideálnym východiskovým bodom pre tvoju lyžovačku v Jasnej a v lete je na skok od vrcholov majestátnych kopcov ako Chopok či Ďumbier.

Hotel Srdiečko v objatí nádherných hôr Nízkych Tatier víta svojich hostí už od roku 1958. Jeho príbeh začína na perách poľovníkov, ktorí sa pravidelne vracali do zrubu neďaleko lanovky. Nad vchodom do poľovníckej chatky sa nachádzalo srdce, a tak si poľovníci zvykli hovoriť, že idú hore „DO SRDIEČKA“. 

Novučičké wellness ti dovoľuje užiť si naplno nielen turistiku a lyžovačku, ale aj relaxačný wellness pobyt vysoko v horách.

POBYT V HOTELI SRDIEČKO OD 59€

Kráľ wellnessu z Rajeckých Teplíc – Hotel Diplomat****

Wellness Hotel Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach ponúka služby na vysokej úrovni štvorhviezdičkového hotela, kde prístup k hosťom je vždy s maximálnou a osobitou starostlivosťou. Nielen kvalitnými službami, ale aj najlepšou polohou a moderným dizajnom, právom patrí hotel medzi najlepšie hotely v Rajeckých Tepliciach a okolí.

Vo Wellness Hoteli Diplomat zabudnete na starosti všedného dňa, vychutnáte si jedlo, ktoré ocenia aj gurmáni a necháte sa rozmaznávať vo Wellness & Relax centre, urobíte niečo pre svoje zdravie pri niektorej zo širokej ponuky športových aktivít. Výhodná poloha ponúka výhľad ako na pohorie Malej Fatry zo všetkých dvojlôžkových izieb, tak na malebnú Rajeckú dolinu z terás apartmánov na južnej strane.POBYT V HOTELI DIPLOMAT OD 59€

5/5 - (2 votes)
Klikni a nechaj nám komentár

Spoznaj krásy Slovenska

Inšpirácie

Turistika v Malej Fatre

Autor 11 septembra, 2021

Inšpirácie

Navštív kopce Veľkej Fatry

Autor 30 júna, 2021

Tip na víkend

Tip na víkend: Zrubová chata Júlia

Autor 20 júna, 2021

Tip na víkend

4*Salamandra Hotel s raňajkami

Autor 23 apríla, 2021

Tip na víkend

Tip na víkend – Orava Village

Autor 23 apríla, 2021

Inšpirácie

Ako sa nesprávať v prírode!

Autor 8 apríla, 2021

Inšpirácie

Tip na jarnú turistiku? Morskie Oko

Autor 17 marca, 2021

Tip na víkend

Tip na výlet – Kamenné more

Autor 16 marca, 2021

Tip na víkend

Tip na výlet – Špania dolina

Autor 17 februára, 2021

ZOO

Vianočné sviatky v zoo

Autor 15 januára, 2021

Inšpirácie

Vodopády na Slovensku

Autor 5 januára, 2021

Tip na víkend

Tip na ubytovanie – Liptovský dvor

Autor 9 novembra, 2020

Tip na víkend

Tip na netradičné ubytovanie – Kutica

Autor 27 októbra, 2020

Tip na víkend

Na Lomnickom štíte snežilo

Autor 29 septembra, 2020

Tip na víkend

Tip na netradičné ubytovanie – Kotydž

Autor 14 septembra, 2020

ZOO

Voči šelmám bez rešpektu

Autor 11 septembra, 2020

Tip na víkend

Tip na ubytovanie – Chalets CEDER

Autor 8 septembra, 2020

Tip na víkend

FoRrest Glamping

Autor 1 septembra, 2020

Tip na víkend

Víkend v Košiciach v hoteli Yasmin

Autor 30 júla, 2020

Najčítanejšie dnes

Odporúčame tiež

Inšpirácie

Turistika v Malej Fatre

Autor 11 septembra, 2021

Inšpirácie

Navštív kopce Veľkej Fatry

Autor 30 júna, 2021

Tip na víkend

Tip na víkend: Zrubová chata Júlia

Autor 20 júna, 2021

Tip na víkend

4*Salamandra Hotel s raňajkami

Autor 23 apríla, 2021

Tip na víkend

Tip na víkend – Orava Village

Autor 23 apríla, 2021

Inšpirácie

Ako sa nesprávať v prírode!

Autor 8 apríla, 2021

Inšpirácie

Tip na jarnú turistiku? Morskie Oko

Autor 17 marca, 2021

Tip na víkend

Tip na výlet – Kamenné more

Autor 16 marca, 2021

Tip na víkend

Tip na výlet – Špania dolina

Autor 17 februára, 2021

ZOO

Vianočné sviatky v zoo

Autor 15 januára, 2021

Inšpirácie

Vodopády na Slovensku

Autor 5 januára, 2021

Tip na víkend

Tip na ubytovanie – Liptovský dvor

Autor 9 novembra, 2020

Tip na víkend

Tip na netradičné ubytovanie – Kutica

Autor 27 októbra, 2020

Tip na víkend

Na Lomnickom štíte snežilo

Autor 29 septembra, 2020

Tip na víkend

Tip na netradičné ubytovanie – Kotydž

Autor 14 septembra, 2020

ZOO

Voči šelmám bez rešpektu

Autor 11 septembra, 2020

Tip na víkend

Tip na ubytovanie – Chalets CEDER

Autor 8 septembra, 2020

Tip na víkend

FoRrest Glamping

Autor 1 septembra, 2020

Tip na víkend

Víkend v Košiciach v hoteli Yasmin

Autor 30 júla, 2020

Inšpirácie

Ponuka dňa: 3*Hotel Srdiečko so SKIPASSOM

Autor 24 novembra, 2023

Inšpirácie

Ponuka dňa: 4* Hotel Belassi v centre Bojníc

Autor 9 novembra, 2023
koruna turca
Hore